Bifent Fogger Plus

Bifent Fogger Plus

Termékleírás

Zárt térben, rejtett életmódú rovarok (pl. csótányok, bolhák, ágyi poloska, stb.), illetve repülő rovarok (pl. legyek, szúnyogok) irtására használható fel.

Használati utasítás: Az aeroszol palack szórófeje kétféle állásban használható, melyet a kezelni szánt légtér térfogata alapján válasszunk meg:

Kisméretű helyiségek légtér kezeléséhez: - A helyiség ablakait csukjuk be, és kapcsoljunk ki minden elektromos berendezést. A készítmény az aeroszol palackból függőlegesen felfelé távozik. - Enyhén nyomjuk le a szórófej fülét, majd tartsuk azt ebben a pozícióban lenyomva. (A szórófej fülét ne nyomjuk le erősen, mert akkor a fül beakad és aktiválódik az automatikus kiürülés.) Ilyen módon lehetőség van a készítményből az adott helyiség légteréhez szükséges mennyiséget célzottan kijuttatni. - Ezután hagyjuk el a helyiséget, és az ajtót zárjuk be. Két óra behatási időt követően, legalább 1 órán keresztül alaposan szellőztessük ki a helyiség légterét.

Nagyméretű helyiségek légtér kezeléséhez: -A helyiség ablakait csukjuk be, és kapcsoljunk ki minden elektromos berendezést. -A palackot függőleges helyzetben helyezzük el a helyiség közepén. A palack alatti és körüli felületet takarjuk le (pl. újságpapírral). A készítmény az aeroszol palackból függőlegesen felfelé távozik. -Nyomjuk le a szórófej fülét erősen, kattanásig. Ezután hagyjuk el a helyiséget, és az ajtót zárjuk be. -Két óra behatási időt követően, legalább 1 órán keresztül alaposan szellőztessük ki a helyiség légterét, majd az üres palackot és az alatta használt takaró papírt távolítsuk el.A palack teljes tartalma, 1000 légm³ kezeléséhez elegendő. A palack tartalma 45-90 másodperc alatt kiürül.

Besorolás: II. forgalmazási kategóriájú irtószer

Hatóanyaga: 12,50% permetrin + 5,00% tetrametrin + 18,75% piperonil-butoxid

Kiszerelés:100grammos alupalack

 

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!”

 
Expedient

Honlapkészítés, webdesign: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.